Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

OiiOii AS 

Velkommen til OiiOii i fjøset på Bjorlivollen

OiiOii ble etablert i 2013 som 2.hand butikk med klær og utstyr til barn.

Tanken og drivkraften var et ønske om å bidra til økt aktivitet og tilbud på Bjorli.

Den drivkraften er der fortsatt selv om innhold og beliggenhet er noe endret.

Jeg tok et valg i 2016 om å flytte butikken hjem på Bjorlivollen.

Med all hjelp av min mann -Aslak- ble hønsehuset fort gjort om til kontor og fjøset om til butikk. Senere har han gjort om resten av låven til selskapslokale, konferansesal med klatreparken Høyt & Lavt på tunet.

Det er veldig tilfredstillende å kunne ta i bruk låven isteden for at den blir stående til forfall, den ble bygget av Aslak sin farfar en gang på 50 tallet og den trives med sine nye oppgaver.

Navnet, beliggenheten og innholdet i butikken betyr mye for meg, da det nære står i sentrum for det meste av det jeg driver med.

Navnet OiiOii ble til da jeg kjørte opp langs Romsdalen med min da “ikke ett år gamle” sønn i baksetet, alt han kunne si var OiiOii - det var forundring, nysgjerrighet og opplevelse - Det er hva jeg opplever at mine gjester også får en følelse av, når de kommer innom i fjøset for en hyggelig prat eller handel.

Det er godt å være nær unger og hjem selv om jeg er på jobb, og nå som de er blitt eldre så tar de i et tak når det trengs og vi er sammen i det som skjer.

Merkene jeg har I butikken står for kvalitet, de har fokus på naturvennlighet og idealisme i hele produksjonlinjen.

I 2019 ble OiiOii AS

Hvorfor OiiOii

"Bare fordi du vil"!


Hilsen Lill Stella

0